Ali Sarıyıldız "bitecek" dedi mi biter

Ali Sarıyıldız "bitecek" dedi mi biter
13 Ocak 2023

Bolu Belediyesi tarafından Borazanlar Mahallesinde yaptırılan Zübeyde Hanım Camiinde Bolu Bel A.Ş. Genel Müdürü Ali Sarıyıldız'ın üstün gayretleyile sona gelindi. Cami'de 15 Ocak Pazar Günü rahmetli Zübeyde hanımın ruhuna mevlüt okutulacak, 20 Ocak Cuma günü ise ibadete açılacak. Açılışa İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'da katılacak.

27 Ağustos 2021 yılında temeli atılan Zübeyde Hanım Caminde 17 aylık çalışma sonrası bitme aşamasına geldi. Çevre düzenlemesi ve tefrişatı başlayan cami'de 15 Ocak Pazar günü Atatürk'ün annesi rahmetli Zübeyde hanımın ruhuna mevlüt okutulacak, 20 Ocak Cuma günü ise ibadete açılacak.

600 kişinin namaz kılabileceği Zübeyde Hanım Camiinin bodrum katında,  çok amaçlı bir salon yer alıyor. Farlı mimarisiyle dikkat çeken camiinin cam kaplamalarıyla, minarenin renklendirme çalışmalarında sona yaklaşılırken, caminin iç kısmında halılar serilmeye başlandı. 20 Ocak 2023 cuma günü ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da katılacağı törenle ibadete açılacak olan camide, çevre düzenleme çalışmaları da son hızla devam ediyor.

2 yorum yapılmış

  • Ferhat demir13 Ocak 2023 - 16:42
    Emeği geçenlerden Allah razı olsun görmedim cokguzel olmuş diyemiyorum
  • Yilmaz Bektas15 Ocak 2023 - 12:21
    Çok güzel bir cami. Emeği geçenlerden Allah razı olsun.İlk ezan okundu. Mmarisi çok güzel. Teşekkürler baskan

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.