Ali Ercoşkun şov yapmaya devam ediyor

Ali Ercoşkun şov yapmaya devam ediyor
29 Eylül 2017
Yaptığı şovlarla gündemde kalmaya çalışan Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun yine Bolu'ya geldi şovunu yaptı. Okulların açıldığı hafta D - 100 karayolunda başlayan yol yapım çalışmaları vatandaşı isyan ettirmişti. İlk olarak çalışmalara MÜSİAD Başkanı Abdullah Abat tepki göstermiş özellikle organize sanayide ki esnafın bu çalışmalardan oldukça olumsuz yönde etkilendiğini dile getirmişti. Yine Bolu Valisi Aydın Baruş'ta çalışmaların gece gündüz sürdürülerek kısa zamanda yolda ki çalışmaların bitirileceğini kamuoyuna duyurmuştu. Hafta içi Bolu'ya gelen Ercoşkun yanına  Karayolları 4’üncü Bölge Müdürü Öner Özgür'ü de alarak şova başladı. Güya kendisi çalışmaları organize ediyormuş havası vererek çalışmaların Pazartesiye kadar tamamlanacağını söyledi. Halbu ki Vali Baruş 3 gün önce çalışmaların Pazartesi'ye kadar bitirileceğini söylemişti. Öte yandan 15 senedir Mudurnu Göynük karayolunun bitmesini bekleyen Mudurnu ve Göynük halkı Milletvekili Ali Ercoşkun'un aynı şovu Mudurnu Göynük yolunda da yapmasını istediler.

1 yorum yapılmış

  • ziya29 Eylül 2017 - 09:19
    Mudurnu Göynük yolunda arsa varsa oraya da gider. Sn.Vekil açıklama yapıyor ben iş adamıyım diye. Sn. Cumhurbaşkanı talimat vermedi mi? Ya vekil olun ya da iş adamlığı yapacaksanız istifa edin diye.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.