Alevi temsilcileri MHP'ye teşekküre geldi

Alevi temsilcileri MHP'ye teşekküre geldi
15 Haziran 2023

Alpağut Mahallesi’nde mezarlığın yanına yapılacak olan Cemevi için belediye meclisinde yapılan oylamada evet oyu kullanan kullanan MHP’li Belediye Meclis Üyeleri Fatih Silin ve Necdet Çakır’a alevi vatandaşlarımız teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Alpağut Mahallesi’ne yapılacak olan cemevinin mezarlığın yanına yapılması sonrasında Mahalle Muhtarı Sema Bostancı alevi vatandaşlardan gelen talepler üzerine cemevinin yerinin değiştirilmesini istemiş ve belediye meclisinde oylama yapılmıştı.

Yapılan oylamada, CHP, MHP ve İYİ Parti’nin evet oyları AK Parti’nin red oyuyla yer değişikliği teklifi kabul edilmemişti.

“ALEVİ VATANDAŞLARIN İBADET VE İNANÇLARINA SAYGI DUYULACAĞI”

Bolu’da yaşayan alevi vatandaşların önderlerinden Ramiz Güleç ve Prof. Dr. Ali Yaman, meclis oylamasında evet oyu kullanan MHP’li Belediye Meclis Üyeleri Fatih Silin ve Necdet Çakır’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdiler. MHP Merkez İlçe Başkanı Hakan Aydın’ın makamında yapılan görüşmede, Alevi toplumunun ibadet ihtiyaçlarına saygı duyulacağı ve peşin hükümlerin ambargosundan kurtularak yapıcı ve destekleyici tavrın sürdürüleceği ifade edildi.

1 yorum yapılmış

  • İbrahim kıymaz 15 Haziran 2023 - 18:00
    Cem evi caminin alternatifi olamaz, böyle düşünenler yanlış yapar, kültür evi, toplantı yeri olabilir,

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.