Alemdar "Bolu halkıyla gurur duydum" dedi

Alemdar "Bolu halkıyla gurur duydum" dedi
11 Nisan 2023

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdullah Alemdar, geçtiğimiz haftalarda, deprem bölgesine valilik koordinesinde 677 tane TIR’ın gönderildiğini belirterek, Bolu halkının gerçekleştirdiği yardım seferberliği için gurur duyduğunu söyledi.

HABER: Zeynep Sude YAVUZ

Kahramanmaraş merkezli Asrın Felaketinin ardından deprem bölgelerine gönderilen yardımlar devam ediyor.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, geçtiğimiz haftalarda deprem bölgelerine gönderilen 4 bin 500 TIR’ın 677 tanesinin Bolu’dan gittiğini belirterek, Bolu halkı ile gurur duyduğunu söyledi.

Bolu’dan gönderilen yardım TIR’larının toplam gönderilen TIR’ların yüzde 15’i olduğunu ekleyen Alemdar, Bolu halkının gerçekleştirdiği yardım seferberliğinden onur duyduğu ifade etti.

Bolu TSO Başkanı Alemdar, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından deprem bölgeleri için başlatılan kalıcı konut projesi için de destek çağrısında bulundu. Vatandaşların Ramazan ayında zekatlarını ve fitrelerini kalıcı konut projesine verebileceklerini hatırlatan Alemdar, “Geçen hafta cumartesi itibariyle 4 bin 500 TIR resmi olarak deprem bölgesine yardım gönderilmiş. Bu 4 bin 500 TIR’ın 677 tanesi Bolu’dan gitmiş. Bolu toplam TIR’ların yüzde 15’ini göndermiş. Bu Boluluların ne kadar canı gönülden, ne kadar yardımsever, nasıl güzel insanlar olduğunu bir kere daha gösteriyor. Ben bununla çok gurur duydum. Çok da onur duydum. Bu sayının içinde özel aracı ile yardım yapanlar yok. Bunlar tamamen AFAD üzerinden direkt valiliğimizin kontrolü altında giden sayılar. Bunlar gerçekten çok güzel Bizi onurlandırdı ve gururlandırdı. Biz kalıcı konutlar için de destek istiyoruz. Fakat bu kadar şeyi yapan bir Bolu halkından bunu istemek de çok zor. Çünkü herkes neredeyse var yok her şeyini verdi. Seferberlik ilan etti. Yine zekatlar fitreler boşa gitmesin oraya bir daire yaparsak bize ne mutlu diyoruz. Onun için de Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin açmış olduğu hesaplar sosyal medya ve internet sitelerimizde paylaştık. Eğer imkanları varsa 1 lira bir liradır. Destek olabilirler. Bizde orada kalıcı konutlara yardımcı olmuş olalım.” dedi.

“BOLU İSMİNİ ORADA EN GÜZEL ŞEKİLDE TEMSİL ETTİLER”

Abdullah Alemdar, Ticaret Odası ve Organize Sanayi Bölgesi tarafından başlatılan kampanya kapsamında Kahramanamaraş’ın Elbistan ilçesine 150 adet konteyner kurulduğunu ve bu konteyner kente de Bolu isminin verildiğini söyleyerek, Elbistan’da konteyner kentlerin oluşması için emeği geçen herkese teşekkür etti. Alemdar, "Biz Ticaret Odası ve Organize Sanayi Bölgesi olarak Türker Başkan ve Organize sanayi yönetim kurulu ile birlikte yapılan bir kampanyada 150 tane konteyneri Elbistan’da kurduk. Bolu konteyner kentini oluşturduk. Burada Ticaret Odası’na bağlı arkadaşlarımızın çok büyük desteği oldu konteynerlar konusunda. Diğer Sivil Toplum Kuruluşları da var Vakıflar var. Onların hepsine de buradan teşekkür ediyorum Bolu ismini orada en güzel şekilde temsil ettikleri için. Bundan sonra da desteklerini esirgemeyeceklerini bildiğim için şimdiden teşekkür ediyorum. “ ifadelerini kullandı. 

1 yorum yapılmış

  • Kerim13 Nisan 2023 - 09:55
    Herkesten Allah (C.C.) razı olsun, lakin burada Vali Beyin Gayretlerinide herkesin bilmesi lazım.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.