Alaaddin başkan sahaya indi, Demirkol'a destek istiyor

Bolu'da 3 dönem belediye başkanlığı yapan Alaaddin Yılmaz sahaya indi. Eski Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol ile kapı dolaşıp vatandaşlardan destek istiyor.

Alaaddin başkan sahaya indi, Demirkol'a destek istiyor
5 Mart 2024

Yerel seçimlere kısa süre kala AK Parti tüm teşkilatlarıyla sahaya indi. 

31 Mart Yerel Seçimlerinde ipi göğüslemek için gece gündüz çalışan Muhammed Emin Demirkol ve ekibini eski Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz yalnız bırakmıyor.

Bizzat seçim çalışmaları için sahaya inen Yılmaz vatandaşlarla hem hasret gideriyor hemde Demirkol'a destek istiyor. Eski Başkan Alaaddin Yılmaz'ı gören vatandaşlar kendisine büyük ilgi gösterirken uzun sürek kendileriyle sohbet ediyor.

Bu seçimin önemine dikkat çeken Eski Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Tanju Özcan'ın Bolu gibi bir derdi olmadığını yineleyerek, "Geçtiğimiz 5 yıllık süreçte Bolu sadece bunun yaptığı şovlarla, sosyal medya paylaşımlarıyla, Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu yıkmak için yaptığı yürüyüşle gündeme geldi. Bolu belediyenin hiç bir projesiyle gündeme gelmedi. Çünkü onun Bolu gibi bir derdi yok. Her zaman söylediğim bir şey vardır. Bizim öznemiz Boludur. Muhammed Emin Demirkol'da bu bilince sahip birisi. Dürüstlüğü, beyefendiiliğ, çalışkanlığı ile Bolu'ya bir çok kazandırabilecek bir isim. Ben bu sebeple hep kendisinin arkasında olduğumu söylüyorum. Bolulu vatandaşlarımız şunu unutmasın; oraya buraya elektrik lambası bağlamakla Bolu'ya hizmet olmuyor. Tanju Özcan'ın elle tutulur hayata geçirdiği bir tane projesi yok. Adam 5 yılda bir camiyi bile bitiremedi." dedi.

Yılmaz, Boluluarın kendisine gösterdiği ilgiyede teşekkür ederek, "Bolulular çok vefalı insanlardır. Allah bana bu güzel şehrin insanlarına hizmet etmeyi nasip etti. Kendileri ile hasbihal etme imkanı buldum. Her zaman ben onların yanındayım." şeklinde konuştu. 

1 yorum yapılmış

  • Bolulu6 Mart 2024 - 13:18
    Sayın Alaaddin başkan, Boluya kazandırdığınız, altyapı ve Belediye binası vs. tesisler için teşekkür ederiz. Biraz daha gayretli olsaydınız, merkezi hükümetin desteğiyle şimdiki başkanın yaptığı işleri, döneminizin son bir yılında bitirebilirsiniz.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.