Akgül, CHP ve Özgür Özel'i yerden yere vurdu

MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül CHP ve Genel Başkan Özgür Özel'e ateş püskürdü. Akgül önümüzdeki günlerde Bolu'ya gelecek olan Özgür Özel'in yaptıklarını Boluluların unutmayacağını dile getirdi.

Akgül, CHP ve Özgür Özel'i yerden yere vurdu
25 Aralık 2023

Bolu Milletvekili İsmail Akgül son günlerde toplumun büyük kesiminden tepki gören CHP ve Genel Başkanı Özgür Özel'i adeta topa tuttu.

Akgül, "CHP Şehitlerimizi belediye seçimlerine değiştiniz.. HDP desteği için Meclis ortak bildirisi PKK kınama metnine imza atamadınız. Mustafa Kemal’in kemiklerini sızlattınız" diyerek vatandaşlara seslendi.

CHP'nin DEM'lendiğini gördük

Akgül açıklamasının devamında "CHP ve DEM Parti Şehitlerimiz için ortak bildiriye imza atamadılar. Şimdi siz Atatürkçü mü oldunuz?Şimdi siz şehit ailelerinin yüzüne nasıl bakacaksınız? CHP’nin DEM’lendiğini bir kere daha gördük!! Yazıklar olsun.

CHP Eşbaşkanı Özgür Özel 

12 vatan evladının şehit düştüğü şu günlerde, Gazi Meclisimizin yayınladığı kınama metnine imza atmaktan imtina eden CHP 'Eşbaşkanı' Özgür Özel, birde utanmadan hain terör örgütünün medya organı olan bir kanala konuk olabilecek kadar alçalmıştır.

Kahraman şehitlerimizin kanı bile kurumamışken, onların aziz hatırasına hakaret edercesine yapılan bu küstahlığı ve aymazlığı şiddetle kınıyorum.

Bolulu hemşerilerim unutmayacak

Önümüzdeki günlerde Bolu’yu ziyaret edecek bu şahsın, şehitlerimize ve Büyük Türk Milletine karşı yaptığı bu hakareti Bolulu hemşerilerimin unutmayacağını düşünüyorum." şeklinde konuştu.

3 yorum yapılmış

  • İbrahim kıymaz 25 Aralık 2023 - 07:32
    Yüreğine sağlık sayın vekilim herkesin anladığı dilden kitabın ortasından konuşmuş yüreğine sağlık,
  • Doğa27 Aralık 2023 - 09:09
    Siz attınızda noldu ki lerle berabersınız.Dün ne idi bugün ne değişti .
  • Doğa27 Aralık 2023 - 09:10
    Bolu evladı dedık oy verdik haram olsun .

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.