AK Parti 20 yılda Bolu'ya ne yaptı

AK Parti 20 yılda Bolu'ya ne yaptı
25 Nisan 2023

2002 seçimlerinde tek başına iktidara gelen Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti Hükümeti tarafından 20 yılda Bolu’ya yapılan yatırım ve destekleri içeren AK İcraat’lar Bolu isimli kitapçık, AK Parti Genel Merkezi’nce AK Parti Bolu İl Başkanlığı’na gönderildi.

 2002-2022 ARASINDA 33 MİLYAR 204 MİLYONLUK YATIRIMLARA İMZA ATILDI

20 Yılda Asırlık İcraatlar yapıldığının vurgulandığı kitapçıkta 2002-2022 yılları arasında Bolu’ya 33 milyar 204 milyon liralık yatırım ve destek sağlandığı kaydedildi. Bolu için ‘Doğal Güzelliklerin Zirve Yaptığı İldir’ ifadelerinin kullandığı kitapçıkta, “AK Parti’nin millete hizmet istikametinden şaşmayarak milletin partisi sıfatına sıkı sıkı sarıldığının en somut ispatı 2002 Kasım’ından beri girdiği her seçimden galip olarak çıkmayı başarmış olmasıdır” denildi.

‘’ESERLERİMİZİN ÖZETİNİN ÖZETİ DAHİ 250 SAYFAYI BULUYOR’’

Bolu’ya 20 yılda yapılan yatırımlara ilişkin bilgi veren AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, “AK Parti ile ülkemizde yaşanan büyük gelişim, değişim ve dönüşüm Bolu’ya da yansıdı. Hayal olarak görülen birçok proje Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gerçek oldu. Bolu’da ulaştırmadan sağlığa, çevre şehircilikten enerjiye, gençlik spordan tarım ormana, sanayi ve teknolojiden milli eğitime her alanda devasa projelere ve yatırımlara imza atıldı. Bolu’ya yaptığımız yatırım ve desteklerin özetinin özeti dahi 250 sayfayı buluyor. 20 yılda ilimize, 33 milyar 204 milyon liralık yatırım ve destek sağlandı. Milletimize verdiğimiz sözlerin tamamını yerine getirdik getirmeye de devam edeceğiz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın kanıtıdır. Yaparsa AK Parti Yapar” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.