Ahmet Yoltaş güven tazeledi

Ahmet Yoltaş güven tazeledi
17 Temmuz 2021

Bolu Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin 64. Olağan Genel Kurulu gerçekleşti. Kongreye tek listeyle giren mevcut Başkan Ahmet Yoltaş,  güven tazeledi.

Necip Fazıl Kültür Merkezinde gerçekleşen Genel Kurula, BESOB Başkanı Tahir Gayret, 5. Bölge Birliği Başkanı Erkan Taşlı, Siyasi Partilerin İl Temsilcileri, meslek odaların başkan ve yöneticileri, sivil toplum örgütlerinin başkanları katıldı.

DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Gerçekleşen genel kurulla Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanlığına yeniden seçilen Ahmet Yoltaş, kongrede katılım göstererek kendisini destekleyen herkese teşekkür etti. 

“ESNAFLARIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ”

Kongrenin hayırlara vesile olmasını dileyen Yoltaş; “Bu Genel Kurulda mesaj ve selamları ile bizleri onurlandıran TESKOMB Genel Başkanımız Abdülkadir Akgül’e çok teşekkür eder hürmetlerimizi sunarız. Ayrıca katılan ve katılamadıkları için Genel Kurulumuza çiçek, çelenk ve mesaj yollayan Milletvekillerimize, Bakan Yardımcılarımıza, Belediye Başkanlarımıza, çok değerli ortaklarımıza ve esnaflarımıza çok teşekkür ederiz. Genel Kurulumuzun Bolu Esnaf ve Sanatkârlarına ve ortaklarımıza hayırlara vesile olmasını diler, en kalbi duygularımla sevgi ve saygılarımı sunarım” ifadelerine yerdi.

Ahmet Yoltaş'ın yönetiminde şu isimler yer aldı; Kutay Kolludemiroğlu, Orhan Fırat, Aydın Aslan, İbrahim İstek 

Denetim kurulu; Mustafa Yaman, Salih Değerli

1 yorum yapılmış

  • Esas Bolu'lu.17 Temmuz 2021 - 23:03
    Durmak yok yolmaya devam !

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.