Ahmet Fidan CHP'den Belediye Başkanlığı adaylığına hazırlanıyor

Ahmet Fidan CHP'den Belediye Başkanlığı adaylığına hazırlanıyor
29 Ağustos 2023

CHP'de Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın ihraç edilmesinden sonra gözler CHP'nin belediye başkan aday adaylığına kimlerin çıkacağına çevrilmiş durumda. Gazeteci Caner Güngör'ün araştırmasına göre aday adaylığna hazırlanan isimlerin başında CHP Belediye Meclis Üyesi, işadamı Ahmet Fidan geliyor.

CHP'nin önemli isimlerinden babası Hakkı Fidan'ında desteğini arkasına alan Ahmet Fidan'ın isimi siyasi kulislerde iyice konuşulmaya başladı. 

Özellikle Tanju Özcan'ın CHP'den ihraç edilmesinden sonra CHP iddialı bir isimle seçime girmek istiyor. Çünkü Başkan Tanju Özcan ve ekibi genel seçimlerde olduğu gibi yerel seçimlerde de CHP'nin Bolu'da oy kaybetmesi için çalışma yapacağı hatta yapmaya başladığı siyasi kulislerde yüksek dille konuşuluyor.

Böyle bir ortamda CHP'nin  belediye başkanı adayı olmak için yola çıkan Ahmet Fidan'ın şimdiden çalışmalara başladığı babası Hakkı Fidan'ında tam desteğini arkasına aldığı görülüyor.

 

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.