Adem Evcil Özel Harekatta

Adem Evcil Özel Harekatta
2 Ağustos 2016

MHP İl Başkanı Adem Evcil, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ve MHP heyeti ile birlikte 15 Temmuz Cuma Gecesi FETÖ/PDY tarafından gerçekleştirilen Darbe girişimi sırasında saldırıya uğrayan Ankara’ya bağlı Gölbaşı ilçesinde bulunan Özel Harekat Daire Başkanlığı ziyaret etti.

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ve MHP heyeti ile birlikte FETÖ/PDY tarafından gerçekleştirilen Darbe girişimi sırasında saldırıya uğrayan Ankara’ya bağlı Gölbaşı ilçesinde bulunan Özel Harekat Daire Başkanlığını ziyaret eden MHP İl Başkanı Adem Evcil konuyla ilgili şunları söyledi; “ Genel Başkanım Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi ve MHP heyeti ile birlikte 15 Temmuz Gecesi hain teröristlerin acımasızca saldırdığı hilal bıyıklı bozkurtların otağı Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığını ziyaret ettik. Koçyiğit Özel Harekat Polislerine Bolumuzun selamlarını, saygılarını, taziyelerini ilettik. Böylesi haince, böylesi alçakça bir saldırıyı kabul etmek mümkün değildir” diye söyledi. “ABD’YE YÜKSEK SESLE GENEL BAŞKANIMIZIN ÇAĞRISINI CANI YÜREKTEN YİNELİYORUZ” Son olarak Evcil; “Buradan ABD’ye yüksek sesle Genel Başkanımızın çağrısını canı yürekten yineliyoruz. Eğer ABD de 15 Temmuz ihanetine karşı çıkıyorsa, elebaşını iade eder ve bunu kanıtlar. Delil 15 Temmuz gecesi tüm Türkiye’dir! Delil Özel Harekat Daire Başkanlığıdır… Her Daim milletimizin yanında, her daim askerimizin yanında, her daim polisimizin yanında velhasım kelam Yüce Türk Milletinin hizmetinde emrindeyiz. Allah birliğimizi daim eylesin, Allah bu vatanın düşmanlarına fırsat vermesin” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.