ABANTIN AÇILMASINI BEKLEYEN BALIKÇILARA KÖTÜ HABER

ABANTIN AÇILMASINI BEKLEYEN BALIKÇILARA KÖTÜ HABER
30 Mayıs 2020

1 Haziran itibari ile ilimizde ki Yedigöller, Gölcük, Abant gibi dünyaca ünlü Milli Parklarımız açılacak. Fakat özellikle balıkçıların gözdesi Abant'ta balık tutmak yasak.

HABER : CANER GÜNGÖR

1 Haziran'dan itibaren uygulamaya konulacak normalleşme adımları içerisinde Milli Parkların açılmasıda bulunuyor. Uzun süredir ziyaretçilere kapalı olan ve adeta doğanın kendini yenilediği Yedigöller, Gölcük, Abant gibi dünyaca ünlü Milli Parklarımız 1 Haziran itibari ile ziyaretçilere açılacak.

Özellikle balık tutkunlarının dört gözle beklediği Abant'ta balık avı şu an için yasak. Konuyla ilgili Bolu Gazetesi'ne konuşan Milli Parklar Müdürü Serpil Uysal, "Milli Parklarımızda ziyarete kapalı olduğu dönemde çalışmalarımızı tamamladık. Masalardan tutunda piknik alanlarına kadar yapılması gereken tüm çalışmalarımızı tamamladık. 1 Haziran'dan sonra Milli Parklarımız ziyarete açılacak. Fakat tarafımıza balık avının yapılabileceğine dair bir resmi yazı ulaşmadı. Şu an balık tutulmasına müsade etmeyeceğiz" dedi.

1 yorum yapılmış

  • Sedat Tekin 31 Mayıs 2020 - 14:12
    https://www.facebook.com/504780166291365/posts/2423414837761212/ Açılıyor. Yasak yok

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.