Abant yolu savaş alanına döndü, olay yerinden ilk görüntüler

22 Temmuz 2020

Abant yolu Cemil Piknik Restoran önünde kaza meydana geldi. Kafa kafaya çarpışan 2 otomobil savrularak yol kenarında park halinde ki diğer araçlarada çarptı. kaza nedeniyle yol trafiğe kapandı. Çok sayıda yaralıya yol üzerinde ilk müdahaleleri yapılıyor.Bolu’da, Abant Tabiat Parkı yolunda 2 otomobilin karıştığı trafik kazasında 1’i bebek 6 kişi yaralandı.

Kaza, saat 12.30 sıralarından Abant Tabiat Parkı yolu Dereceören mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tabiat Parkı istikametine seyir halinde olan Ercan Tımışkı idaresindeki Mercedes marka 07 AFY 828 otomobil, aynı yönde ilerleyen ve yol kenarındaki bir restorana girmek için sol şeride geçen Mücahit Yılmaz idaresindeki Megane marka 34 DAC 518 plakalı otomobile çarptı.

Kazada, araçların sürücüleri ve her iki araçta da yolcu olarak bulunan Mücella, Ebru ve bebek Hamza Ali Yılmaz ile Aysun Deniz yaralandı. İhbar üzerine olay yerine 112 Sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından İzzet Baysal Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi’ne götürüldü. Yaralıların sağlık durumlarını iyi olduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle yaklaşık yarım saat trafiğe kapatılan Abant Tabiat Parkı yolu araçların kaldırılmasıyla yeniden normale döndü. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

2 yorum yapılmış

  • melungeon1423 Temmuz 2020 - 01:34
    of olsun hayır bilmediğiniz veya dar yol ne varda surat yaparsınız.aceleniz ne biraz geç gitsen yavaş gitsen ne olur.zaten abant yolunda 120 den aşağı giden yok..ben sürücüye acımam.arabadakilere ve karşı tarafa sebeb olduğuna acırım..
  • Nurcan 23 Temmuz 2020 - 23:08
    Evet o yolda hız yapıp kontrolsüz sollamak ahmaklık herkesin canını hiçe saymak , malesef canı yanan genç bir anne hastanede acı içinde Allah nasıl bilirse öyle yapsın trafik mağandalarını

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.