75 personel alınacak

75 personel alınacak
16 Eylül 2021

Bolu Belediyesi tarafından kurulan S.S. Köroğlu Organik ve Yöresel Ürünler Üretim ve Pazarlama Kooperatifine 75 personel alacak.

Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın seçim vaadlerinde yapacakları üretim çalışmaları ile Bolu'da istihdamı arttıracaklarını söylemişti.

Bolu'da üretim yapan çiftçiye üretim ve pazarlama noktasında destek sağlayan aynı zamanda istihdam noktasındada her geçen gün büyüyen  S.S. Köroğlu Organik ve Yöresel Ürünler Üretim ve Pazarlama Kooperatifi 75 personel alacak.

İŞTE ARANAN ŞARTLAR

S.S. Köroğlu Organik ve Yöresel Ürünler Üretim ve Pazarlama Kooperatifi Başkanı Cevat Çatladı, "Kooperatif bünyesinde Kültür mantarı yetiştiriciliği faaliyetlerinde çalıştırılmak üzere;

1- 45 yaşını aşmamış

2- Son 3 ay içerisinde SGK li bir işte çalışmamış

3- Kronik rahatsızlığı olmayan

4- Fiziksel olarak kültür mantarı hammadde taşıma ve sera ortamında çalışmaya elverişli 75 personel alınacaktır.

Müracaatlar şahsen kooperatifimize yapılması gerekmektedir. Başvurular ile ilgili değerlendirmeler 2 etapta gerçekleştirilecek olup ön yeterlilikten geçen adaylar arasında yapılacak açık kura ile işe alım gerçekleştirilecektir" şeklinde konuştu.

2 yorum yapılmış

  • Ev hanimi16 Eylül 2021 - 21:32
    45 yaş olunca iş bulamiycaz mi anlamadim ben walla anadan yok babadan yok kocadan yok sa ölelim mi BAŞKANIM NASIL YAŞAYACAGIZ BİR TANE COCUGUM VAR NASIL YASAYACAZ...
  • Isimsiz17 Eylül 2021 - 20:01
    Devlet 65 de emekli ediyor belediye 45 yaş şartı sunuyor 45 den sonrasını almicaksaniz nerde caliscak bu insanlar

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.