28 yaşında canına kıydı

28 yaşında canına kıydı
30 Ağustos 2022

Aktaş Mahallesi’nde ikamet eden 28 yaşındaki T.E.Y, evinde kendisini doğalgaz borusuna asarak intihar etti. T.E.Y’nin cansız bedeniyle karşılaşan yakınları sinir krizleri geçirdi.

Haber :Tunahan AKKOLOĞLU

Olay, Aktaş Mahallesi Doktor Zihni Ülgen Sokakta meydana geldi. Sıkıntıları olduğu iddia edilen T.E.Y evde kimsenin olmadığı saatlerde kendisini doğalgaz borusuna asarak intihar etti.

Bir süredir T.E.Y.’den haber alamayan yakınları, gencin ikametine girince şok yaşadı. T.E.Y.’nin kendini doğalgaz borusuna asarak yaşamına son verdiği gören yakınları durumu hemen emniyete bildirdi.

T.E.Y’nin cansız bedeni Cumhuriyet Savcısı ve Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemelerinin ardından morga kaldırıldı.

4 yorum yapılmış

  • Sakine 30 Ağustos 2022 - 15:59
    Bu genç yaşta ne derdin vardi be çocuk allah rahmet eylesin mekani cennet olsun
  • Alev30 Ağustos 2022 - 20:12
    Allah rahmet eylesin ne olursa olsun ölmeye degmez
  • Akın31 Ağustos 2022 - 02:18
    Değerli bir kardeşimiz di herhangi bir derdi sıkıntısı yoktu maddi sorunu da yoktu bir üçkağıtçı kıza kendini kaptırdı rolünü güzel oynadı çocuğu ölüme kadar götürdü
  • Zcf4 Eylül 2022 - 01:54
    Akın beye katılıyorum ve ALLAH gardaşımın canına kim sebep olduysa can veremesinler en ufak kimin sebebi varsa

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.