19 mayıs'ta gençlere bisiklet dağıtılacak

19 mayıs'ta gençlere bisiklet dağıtılacak
4 Nisan 2022

Belediye Meclisini Nisan ayı birinci oturumunda ilimiz gençlerine 19 Mayıs Gençlik Ve Spor Bayramı’nda bisiklet hediye edilmesi kararı alındı. 

Meclis toplantısında, Belediye Sosyal Yardım ve Hizmet Yönetmeliği kapsamında  ilimizde ikamet eden gençler için 1000’e kadar bisiklet alınarak dağıtılması konusu oy birliği ile kabul edildi. 

OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

Toplantıda konu ile ilgili, “Belediyemiz Sosyal Yardım ve Hizmet Yönetmeliğinin 18. Maddesine Göre 19 Mayıs Gençlik Ve Spor Bayramında ilimizde ikamet eden gençlerimize verilmek üzere 1000 adete kadar bisiklet alınması ve dağıtılması” maddesi oy birliği ile kabul edildi.

3 yorum yapılmış

  • Rafiye Öztürk 4 Nisan 2022 - 12:42
    Düşüncenizden dolayı teşekkürler gençler telefon sayesinde zaten tembellestiler bisiklet sayesinde azıcık bacakları açılır almak için ne yapmamız gerekiyor acaba
  • Kudret 4 Nisan 2022 - 20:11
    Şartları nedir?
  • Yorumcu5 Nisan 2022 - 10:58
    Önce üye olup öyle mi gelmemiz lazım.Sartlar ve referanslar kimler. Veya verilecekeler AVM nin araç çekilişi gibi bellimi

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.