15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri yapıldı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri yapıldı
16 Temmuz 2023

Bolu'da Kent Meydanı'nda düzenlenen etkinlik, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Programda, Kur'an-ı Kerim tilavetinin ve dua edilmesinin ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması dinlendi.

Bolu Valisi Erkan Kılıç, konuşmasında, devletlerin bekasını, istikbal ve istiklalini etkileyen önemli dönüm noktalarının bulunduğuna vurgu yaparak, Türkiye'nin yakın tarihinde yaşanan ve geleceğini etkileyen en önemli kırılma noktasının, şüphesiz ki 15 Temmuz 2016'da yaşandığını belirtti.

Sancak koşusu ile getirilen Türk bayrağını teslim alan Vali Kılıç, koşuya katılan sporculara katılım belgesi takdim etti.

15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü münasebetiyle düzenlenen şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından tasavvuf müziği dinletisi yapıldı.

Programa, AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Garnizon Komutan Vekili Piyade Komando Albay Merdin Kışkan, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Keleş, Belediye Başkanı Tanju Özcan, İl Emniyet Müdürü Saadettin Aksoy, İl Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Albay Özgür Kılıç, daire amirleri ve siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.