1 puana sevinir olduk

1 puana sevinir olduk
21 Ekim 2020

Beypiliç Boluspor, TFF 1.ligin 6.haftasında deplasmanda Balıkesirspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 0-0 berabere kapattığı mücadelede Balıkesirspor ile 0-0 berabere kaldı. Kırmızı beyazlılar, Adana Demirspor maçının ardından ligdeki 2.beraberliğini alarak puanını 2’ye çıkardı.

Haber: Burhan Yeşiltaş

Beypliç Boluspor’da altyapı koordinatörü Osman Nuri Işılar, Balıkesirspor karşısına; Mosquera, Kerim, Melih, Bekir, Poepon, Mihajlovic, Muhammed Bayır, Alican, Ali Keten, Aykut, Burak Bekaroğlu on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Ömer, Fethi, Gökhan, Oğuzhan, Marlinho, M.Arslantaş, M. Gümüşkaya, Mertan, Ange yer aldı.

Balıkesirspor ise Beypiliç Boluspor karşısına, Vukovic, Uğur, Doğa İşeri, Abdülhamit, Batuhan, İsmail Yüksek, Mrsic, Ezeh, Otoo, Foxi, Cumali on biri ile çıktı.

Işılar’dan 2 değişiklik

Teknik direktör Ahmet Taşyürek ile yolların ayrılmasının ardından Beypiliç Boluspor ile ilk maçına çıkan altyapı koordinatörü Osman Nuri Işılar, ilk on birde 2 değişikliğe gitti. Işılar, defansta Marlinho’nun yerine Aykut Demir’e, orta alanda da Gökhan Sazdağı’nın yerine Mihajlovic’e formayı teslim etti.

Karşılaşmaya Balıkesirspor’un vuruşu ile başlandı. Maçın 3.dakikasında Beypiliç Boluspor ilk tehlikeli atağını geliştirdi. Melih’in uzaklardan çektiği sert şut kaleci de kaldı. Karşılaşmanın ilk 15 dakikası golsüz eşitlikle geçildi. Maçın 36.dakikasında Beypiliç Boluspor’da Muhammed Bayır sarı kart gördü. Karşılaşmanın ilk yarısının sonuna 2 dakika süre ilave edildi. Maçın 45+1.dakikasında Beypiliç Boluspor’da Bekir Yılmaz sarı kart gördü. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi.

Osman hoca’dan iki değişiklik

Maçın ikinci yarısına Beypiliç Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Beypiliç Boluspor ikinci yarıya iki oyuncu değişikliği ile başladı. Kırmızı beyazlılarda Poepon ve Mihajlovic oyundan çıktı, Muhammet Arslantaş ve Gökhan Sazdağı oyuna girdi. Maçta 60 dakika golsüz eşitlikle geçildi. İki takımda oyunu orta alanda tutup, uzun toplarla rakip kalede pozisyon bulmaya çalıştı. Beypiliç Boluspor maçın 89.dakikasında 3.oyuncu değişikliğini yaptı. Alican oyundan çıktı, Fethi oyuna girdi.

Son anlarda gol sesi çıkmadı

Karşılaşmanın sonuna 3 dakika süre ilave edildi. Maçta kalan dakikalarda gol sesi çıkmayınca Beypiliç Boluspor deplasmanda Balıkesirspor ile 0-0 berabere kaldı. Kırmızı beyazlılar aldığı beraberlikle puanını 2’ye çıkardı

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.