Zafer Partisi artık Belediye Meclisinde temsil edilecek

CHP’den istifa eden Belediye Meclis Üyesi İlkay Bayrak, Zafer Partisi’nden Belediye Başkan Adayı oldu. Ayrıca Bayrak bundan sonra Zafer Partisini Belediye Meclisinde temsil edecek. 

Zafer Partisi artık Belediye Meclisinde temsil edilecek
17 Ocak 2024

Bolu Belediye Başkanlığına Zafer Partisi’nden İlkay Bayrak aday olarak belirlendi.

Yerel seçimlere az bir süre kala CHP’nin adayı Tanju Özcan, MHP’nin adayı İlhan Durak olarak belirlenirken son olarak CHP’den istifa eden İlkay Bayrak'ın Zafer Partisi’nden adaylığı açıklandı. 

İlkay Bayrak yaptığı açıklamada, "Uzun yıllardır Cumhuriyet Halk Partisi içerisindeki yer aldığım aktif siyaset hayatımı bundan sonra Zafer Partisi bünyesinde sürdürme kararı aldım. Bu kararı almamdaki sebeplerini uzun uzun yazmayacağım. Daha öncesinde bende oluşan, sonrasında Bolu Belediye Meclisine girdikten sonra daha da belirgin şekilde etkisini hissettiğim rahatsızlıklardan dolayı bu kararı aldım. Benim siyasi anlayışım yalan yerine dürüstlük, siyasi rant yerine hizmet, fırıldaklık yerine şeffaflık, tabi ki de bunların en başında kırmızı çizgim olan Atatürk İlke ve İnkilâpları ile ona dayalı bir ahlaki yaşamdır. Bugüne kadar taviz vermediğim bu değerlerden bundan sonra da taviz vermemek için Ümit Özdağ ve Zafer Partisi ile yoluma devam edeceğim. İlerleyen süreçteki gelişmeler ile ilgili İl Başkanımız Sayın Serdar Çuhadar açıklama yapacaktır. Saygılarımla." dedi. 

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.