Yüzme havuzunda sona gelindi

Yüzme havuzunda sona gelindi
11 Kasım 2021

AK Parti İl Başkanı Suat Güner Karaçayır Mahallesi’nde yapımına devam edilen Olimpik Yüzme Havuzunda sona gelindiğini yaklaşık 3 ay sonra havuzun Bolululara hizmet vermeye başlayacağını söyledi.

İlimizin önemli projelerinden biri olan  Olimpik Yüzme Havuzunda inşaatı tamamlanmak üzere. Toplam proje alanı 23 bin 312 metre kare olan , zemin oturum alanı yani kapalı salon kısmı ise 6 bin 538 metrekare olan Olimpik Yüzme Havuzu’nun içerisinde olimpik havuz ile atlama havuzu olmak üzere toplam iki adet havuz bulunuyor.

Olimpik havuzunda tribün koltuk sayısı 777, atlama havuzunun tribün sayısı ise 156 adet olmak üzere toplamda 933 seyirci kapasitesi bulunuyor. Olimpik havuz 50 metre uzunluğa ve 9 kulvara sahipken atlama havuzu ise 25 metre uzunluğunda.

3 AY SONRA HİZMETTE...

AK Parti İl Başkanı Suat Güner havuzun çok yakında açılacağının müjdesini vererek, "İlimizin açısından çok önemli bir projeninde sonuna geldik. İlimizin önemli kazanımlarından bir olan Olimpik Yüzme Havuzumuz yaklaşık 3 ay sonra Bolululara hizmet vermeye başlayacak. Öyle umut ediyorum ki bu tesisimizde ülkemizin adını tüm dünyaya duyuracak sporcular yetişecek" dedi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.