Yirmili'den "Başkan Özcan'ın arkasında durun" çağrısı

Bolu'da CHP'nin önde gelen isimlerinden CHP Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Fatih Yirmili yaptığı açıklamada sığınmacı sorununa dikkat çekerek vatandaşlardan Başkan Tanju Özcan'a destek istedi. 

Yirmili'den "Başkan Özcan'ın arkasında durun" çağrısı
23 Ocak 2024

Başkan Yardımcısı Yirmili, "Seversiniz sevmezssiniz ama gerçekleri göz ardı edemezsiniz, Tanju Özcan'ı seversiniz sevmezssiniz bu tartışılabilir. Fakat gerçekleride göz ardı edemezssiniz" diyerek başladığı açıklamasında Başkan Tanju Özcan olmasa Bolu'nun sığınmacı yuvasına döneceğini ifade etti.

Yirmili, "Tanju başkan olmasaydı bugün Bolu mülteci akınına uğramış parklarda, caddelerde evlatlarımız, kızlarımız rahatca huzur içinde yürüyemeyecek, geceleri çocuklarımız evlerine korkarak gidecekti.

"HERKES BAŞKANIN ARKASINDA DURMALIDIR"

Şöyle bir örnek verecek olursak Düzce'de şu an 40 bin sığınmacı mevcut. Bolu'da ise bu rakam 3 bin 900 seviyelerinde. Yani Düzce'nin yüzde 10'undan daha az. Bunun sebebi tartışmasız Tanju Özcan'dır. 
Kimse bunu göz ardı edemez ve etmemelidir. Vatanını seven Bolu'yu seven herkes başkanın bu politikasının  arkasında durmalıdır. Aksi takdirde caddelerde sokaklarda parklarda evlatlarımız, analarımız, bacılarımız hep bir korkuyla hayatlarını idame ettireceklerdir" dedi.

2 yorum yapılmış

  • Jsldldlfşfşf24 Ocak 2024 - 01:08
    Bolu Emin ellerde olacak inşallah . Muhammed Emin Demirkol’un destekçisiyiz inşallah. Bolu’nun bir 5 yıl daha kaybedecek vakti yok
  • Ayhan24 Ocak 2024 - 04:04
    Sığınmacı konusunda Allah razı olsun Tanju başkan dan..

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.