Yeniçağalılar Ersin baş'ı bağrına basıyıor

Yençiçağa MHP Belediye başkan Adayı Ersin Baş kirli siyasetten uzak durup günün büyük bölümünü sahada vatandaşlara projelerini anlatarak geçiriyor.

Yeniçağalılar Ersin baş'ı bağrına basıyıor
21 Mart 2024

Yeniçağa için hazırladığı projelerle taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Ersin Baş seçim çalışmalarında da hiç bir rakibine kirli siyaset yapmıyor.

Günün her saati vatandaşları ziyaret edip Yeniçağa'nın geleceği için hazırladığı projeleri tanıtan Ersin Baş, "İlçemiz maalesef şu an hak ettiği yerde değil. Biz bu toprakların insanıyız ve insanımızın hassasiyetlerini biliyoruz. Yeniçağa'yı hak ettiği yere getirmek için gece gündüz çalışacağıma vatandaşlarımıza söz veriyorum. Şu an bana gösterdikleri için hemşehrilerime teşekkür ederim. Bizim önce onların duasına ihtiyacımız var." dedi.

Başkan Adayı Ersin Baş şu an belediye yönetiminin çalışanlarının can güvenliğini düşünmeden yol tuzlama çalışmasına gönderdiğini belirterek, "21. yüzyılda tuzlama çalışmasını bile çalışanlarımızın hayatını hiçe sayarak yapıyorlar. Belediye çalışanlarımızda biz seçildiğimizde değer görecekler. Maalesef şu an değer verilmiyor. 31 Mart personeline değer vermeyenlerin son seçimi olacak" şeklinde konuştu. 

İşte Ersin Baş'ın yayınladığı o video... İzlemek için linki tıklayınız...

https://youtu.be/LfshqXk7i2k

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.