Yasaklı köpek türleri

Yasaklı köpek türleri
27 Aralık 2021

Son dönemde artan köpek saldırıları sonrası akıllara ülkemizde yasaklı olan köpek türleri geldi.

Türkiye'de son dönemde başıboş ve yasaklı köpek ırklarının saldırıları sonucu onlarca kişi yaralandı.

Son olarak Gaziantep'te 4 yaşındaki minik Asiye'nin ağır yaralanması sonucu yasaklı ırkların ve başıboş köpeklerin toplatılması kararı alındı.

İşte ülkemizde yasaklı olan köpek türleri

AMERİKAN PITBULL TERRIER

JAPON TASO INU

FILA BRASILEIRO

DOGO ARGENTINO

BOERBOEL

PRESA CANARIO

NAPOLITEN MASTIFF

BANDOG

2 yorum yapılmış

  • Neşe üst28 Aralık 2021 - 02:44
    Bunlar sokaklarda başıboş gezen canlar değil özel yetiştirilen özel eğitilen hayvanlar kötülükle büyütür saldırmayı öğretirsen saldırır iyi davranıp sakin yetiştirirsen hiç zarar vermezler bide çocuk tecavüzcülerinin kadın katillerinin resimlerini koysanızda esas en tehlikeli ırk olan İNSAN ırkından uzak dursak böyle bir haber yapıp insanları galyana getirdiğiniz için insanlığınızdan utanın YAZIKLAR OLSUN
  • Gerek yok28 Aralık 2021 - 12:12
    Zaten gereksiz birinin çıkıp bu tür şeyleri yazacağına emindim yahu kötülüğün hepsi kötüdür. Biz sapıkları savunup hayvanları kötülemiyoruz adı üstünde hayvan aklı olsa zaten saldırmaz. Sadece bunları besleyenler daha uygun şekilde ağızlık takması tasma takmasını istiyoruz. Ama duyar kasmak uğruna senin kötülüğün benim kötülüğüm diyebileçek kadar aşağışık insanlar mevcut sözüm sana Neşe Üst.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.