Vali yardımcısı tutuklandı

Vali yardımcısı tutuklandı
9 Şubat 2017

Fetullahçı Terör Örgütüne (FETÖ) yönelik soruşturma kapsamında kamu görevinden ihraç edilen bir vali yardımcısı ve 2 kaymakam tutuklandı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma doğrultusunda, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alınan bir eski vali yardımcısı ve 2 eski kaymakam, Emniyet'teki işlemlerinin ardından Adliye'ye sevk edildi. Soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcısına ifade veren eski Bolu Vali Yardımcısı Nurullah Ertaş, eski Kastamonu Ağlı Kaymakamı Adnan Şen ve eski Çankırı Eldivan Kaymakamı Sinan İnaltekin tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimlikliğine sevk edildi. Hakimlikçe sorgulanan eski Bolu Vali Yardımcısı Ertaş, eski Kastamonu Ağlı Kaymakamı Şen ve eski Çankırı Eldivan Kaymakamı İnaltekin tutuklanarak cezaevine gönderildi. Zanlıların, KHK ile meslekten ihraç edildikleri belirtildi. ÖNCE EŞİ ŞİMDİ KENDİSİ Bolu Vali Yardımcısı Nurullah Ertaş’ın Hakim eşi Gülay Ertaş da FETÖ/PDY operasyonunda gözaltına alınmış ve daha sonra tutuklanarak meslekten ihraç edilmişti

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.