Vali ve yardımcısına çok ağır sözler

Vali ve yardımcısına çok ağır sözler
22 Şubat 2023

Belediye Başkanı Tanju Özcan Tanju Özcan, geçtiğimiz günlerde Bolu Vali Yardımcısı Abdullah Şen tarafından, belediyenin yardımlarını geri çekmesi için tehdit ettiğini iddia ederek Vali Erkan Kılıç ve yardımcısı Abdullah Şen'e çok ağır eleştirilerde bulundu

Başkan Özcan, “Valilik hakkını hukukunu bilecek. Nerede sergi açılacağına nerede kampanya yapılacağıma siyasi partiler haricinde karışamaz. Ben yetkime tecavüz ettirmem. Vali beyden ne isteyeyim? Vali beye burada teşekkür ettik yaptığı TIR yardımları için. Birçok ilde engelleme yapılmış. Bolu'da yapılmadı. Sonra vali bey herhalde bu konuşmadan rahatsız oldu. Ya da Ankara'dan ona bir telefon geldi. Veya buradan birileri ona telefon etti. ‘Sen Bolu Belediyesi’ni neden engellemedin?' dedi herhalde. ‘Askıda Konserve’ diye bir uygulama başlatıldı. kooperatifimiz tarafından. Bazı hayırseverler ‘biz böyle bir şey yapalım siz bizim adımıza gönderin’ dedi. Sonra vali bey beni dernekler masası müdürüne arattı. Arkasından vali yardımcısına arattı. Ukela bir vali yardımcısı var kusura bakmayın. Badem bıyıkları sayesinde vali yardımcısı olabilmiş bir arkadaşımızdan bahsediyorum. Son derece terbiyesiz, hadsiz, hakkını hukukunu bilmeyen birisi. Gerekli cevabı aldı. Valilik de ertesi gün açıklama yaptı. ‘Belediye yardım çalışması yaparken yakalandı’ dedi. Rüşvet alırken yakalanmışız sanki. Kötü bir şey yaparken yakalanmışız sanki. İnsanlar soruyor vali bey neden yardımlarını engelledi diye. Arayın sorun dedim. Arayanların da telefonlarına bakmamışlar. O bana yaparsa ben de yaparım. Bu şehrin hakkını valiye yedirmem. Köroğlu, Bolu Beyi'ne yedirmemiş. Ben de bu şehrin hakkını Bolu Valisi'ne yedirmem.” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.