Üniversite personeli ot biçti, yolları temizledi

Üniversite personeli ot biçti, yolları temizledi
6 Temmuz 2023

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ve Tıp Fakültesine ulaşılan İzzet Baysal Bulvarında çalışma yapılmayınca üniversite personel kolları sıvamak zorunda kaldı.

30 binden fazla öğrencisinin olduğu, 3 bin civarında personelin ve hastaların kullandığı İzzet Baysal Bulvarında asfaltlama, yol bakımı,budama, çimlendirme, aşırı büyüyen çim ve çiçeklerin temizlenmesi, yol çizgisi gibi Belediyenin yapması gereken çalışmaların yapılmaması nedeniyle Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi personel kolları sıvadı.

Üniversitede çalışan personelin bir kısmı refüjdeki otları biçti, bir kısmı çizgileri yeniledi, bir kısmıda yolu temizledi ve yolda zarar gören asfaltları onardı.   

1 yorum yapılmış

  • Yöklü6 Temmuz 2023 - 16:28
    Göbeğe kadar yol üniversitenin sorumluluğunda her sene üniversite Personeli yapıyor zaten. Belediye yi arayıp yolu yaparmısınız dense bence yaparlar. Abartılacak bir şey yok bence

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.