Uğur Akbay; "Evinde kaçak göçmen çalıştırmış adamsın"

Uğur Akbay; "Evinde kaçak göçmen çalıştırmış adamsın"
22 Ekim 2023

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan sosyal medyada yaptığı paylaşımda "Benimle uğraşanların tamamının karın ağrısı sığınmacı politikalarım" dedi. Başkanın bu paylaşımına Belediye Meclis Üyesi AK Parti Grup Başkanvekili Uğur Akbay, "Evinde kaçak göçmen çalıştırmış adamsın. Sen kimsin ki senin sığınmacı politikan olacak" şeklinde cevap verdi.

Başkan Özcan sosyal medya hesabından "Bütün Türkiye bilsin..Bolu’da benim adil,temiz ve şeffaf bir yönetim anlayışına sahip olduğumu muhaliflerim dahil herkes bilir.Benimle uğraşanların tamamının karın ağrısı SIĞINMACI POLİTİKALARIM…Ama size namus şeref sözü, bu can bu bedende durduğu sürece en azından Bolu’da ne sığınmacı istilasına izin vermeyeceğim.. yüzde 75’i gitti..gerisi de gidecek..inanmayan Bolu’ya gelip inceleyebilir!" ifadelerinin yer aldığı bir paylaşım yaptı.

Uğur Akbay'dan ilginç gönderme

Başkanın bu paylaşımına sosyla medya hesabından gönderme yapan Belediye Meclis Üyesi AK Parti Grup Başkanvekili Uğur Akbay, "Ağlamak yok öyle. Daha maç bitmedi !Lakin gâzel başladı. Anlaşılan gece zor geçmiş. Evinde kaçak göçmen çalıştırmış adamsın. Sen kimsin ki senin sığınmacı politikan olacak. Öyle her müfettiş maç sevmiyor demek ki. Köşede ağlada Bolu'ya daha fazla uğursuzluk gelmesin!" şeklinde paylaşım yaptı.

1 yorum yapılmış

  • Mustafa23 Ekim 2023 - 13:50
    Valla başkan, bu konuda Uğur Bey %100 haklı

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.