Türkiye ayağa kalktı Bolu'dan tık yok

Türkiye ayağa kalktı Bolu'dan tık yok
9 Ağustos 2021

Afgan sığınmacıların Türkiye'ye giriş yaptığı görüntüler ülke gündeminin birinci sırasında yer alırken, Afgan bir gazeteci paylaştığı videoda Türk kadınlarına ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a ağır hakaretler etti.

Sunatullah Saadat isimli gazeteci yayınladığı videoda, "Göğüslerini göstererek para kazanan sizin gençleriniz değil mi?" diyerek skandal sözler sarf etti. Afgan gazetecinin bu sözlerine tepki yağıyor. Ahlaksız şahıs ayrıca, Tanju Özcan’ı göstererek, "İşte bu şerefsiz!" dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a da ağır hakaretlerde bulunan şahıs, sosyal medyada kullanıcılardan yoğun eleştiriler alarak büyük tepkilere maruz kaldı. Sunatullah Saadat'ın Instagram'da 8 binin üzerinde takipçisi, YouTube'da ise 2,92 bin abonesi bulunuyor.

ÖZCAN’A AĞIR SÖZLER

Kendini gazeteci olarak tanıtarak sosyal medya ve Youtube'da faaliyet gösteren Sunatullah Saadat isimli bir kişi, Türk kadınlarına hakaret ettiği bir videoyla gündeme oturdu. Sığınmacılara yönelik zam teklifiyle günlerce konuşulan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a yönelik de konuşan şahıs, Özcan'a yönelik ağır ifadeler kullandı.

"SİZİN ÜLKENİZİ KÜLTÜRLE BOZMUŞLAR"

İnternette Sunatullah Saadat ismini kullanan kişi, paylaştığı videoda Türklere yönelik "Göğüslerini göstererek para kazanan sizin gençleriniz değil mi? Google'a yaz, ne çıkıyor? Çıplak kadınlar çıkıyor. Sizin ülkenizi kültürle bozmuşlar" dedi.

ÖZÜR DİLEDİ

Afgan şahıs, sosyal medyada kullanıcılardan büyük tepkilere maruz kalınca  özür diledi.

Paylaşım sonrasında sosyal medyada şahsa büyük tepki gösterildi. 

2 yorum yapılmış

  • Yusuf 9 Ağustos 2021 - 14:44
    Yalanda değil dediği neden özür dilemiş ki
  • Baris bolu9 Ağustos 2021 - 15:03
    Bu afgan picini bana getirinde nasil sikiliyormus bi gorsun millet

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.