Türker Ateş'in ilk açıklamaları

Türker Ateş'in ilk açıklamaları
10 Nisan 2023

BTSO Başkanlığı’ndan istifa ederek aday adayı olan ve ardından CHP Bolu 1. sıra Milletvekili adayı gösterilen Türker Ateş, “Mutluyum ve gururluyum, sorumluluğum ağır. Onun bilincindeyim, çok çalışacağım. Tepki her zaman olur bu durum gayet normal” dedi.

Türker Ateş, “Her şey güzel olacak. Mutluyum ve gururluyum, sorumluluğum ağır onun bilincindeyim ve çok çalışacağım. Bu kutsal göreve bizi layık görenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“TEPKİ NORMAL HER ZAMAN OLUR”

“Tepki her zaman olur bu durum gayet normal. Tepki  demokrasinin gereğidir. Herkes en sonunda bir araya gelerek kardeşlik sevgi ve saygı çerçevesinde. Önemli olan ülkemiz. Her fikre saygı duyuyoruz” dedi.

1 yorum yapılmış

  • Kemal12 Nisan 2023 - 11:39
    Yoluna devam et kardeşim, Chp genel merkezi seni uygun görmüş. Bolunun evladısın. Partiden seçilip Boluya hizmet edeceksin. Parti yönetimleri ile soğukluğu gider. Chp partisini bırakıp Merak hanımın partisi İyi partiye ye oy vermez. Başarılar dilerim.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.