Türker Ateş "vatandaşımın sesi olacağım" dedi

Türker Ateş "vatandaşımın sesi olacağım" dedi
29 Nisan 2023

CHP Bolu 1’nci sıra Milletvekili adayı Türker Ateş seçim çalışmalarına dur durak bilmeden devam ediyor.

Ateş seçim çalışmalarında sabahın erken saatlerinde yukarı çarşıda geleneksel hale gelen esnaf kahvaltısına ve ardından esnaf ziyaretleri ile başladı. Daha sonra Bolu’da bulunan hastaneler ile kamu kurumlarında vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletirken hastane personeli ile de sohbet etti. Cuma pazarında da vatandaşlar ile buluşan Türker Ateş’e halkın ilgisi büyük oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayı olan Türker Ateş seçim çalışmalarında vatandaşlar ile yakından ilgilenirken vatandaşlarında Ateş’e yoğun ilgisi sahada görülmeye devam ediyor.

Gençler ile ayrı ilgilenen, yaşlılar ile de hoş sohbet edip gönüllerine dokunan Türker Ateş her kesimden takdir toplamaya devam ediyor.

GÖNÜLLERE DOKUNUYORUZ. VATANDAŞIMIZIN SESİ OLACAĞIZ

Türker Ateş “Ziyaretlerimiz devam ediyor. Sahada gördüğümüz ilgi ve teveccüh gücümüze güç katıyor. 14 Mayıs’ı 7’den 70’e herkes bekliyor. Ülkemizde 20 yıl aradan sonra değişimin olacağına söz veriyorlar. Yaşlı amcalarımız genç kardeşlerimiz, hanımefendiler, bizleri gören herkes sağ olsunlar desteklerini ifade ediyor. Bu destekleri gerçekten yürekten ettiklerini söylüyorlar. Bende tüm hemşerilerimize emekçilerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Ben onların sesi olacağım.”dedi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.