Turizminin babası olduğunu yine ispat etti

Turizminin babası olduğunu yine ispat etti
27 Aralık 2022

Türkiye Turizm Tanıtım Ve Geliştirme Ajansı (TGA) Yönetim Kurulu Üyeliği için 7 coğrafi bölgede aralarında ilimizin de bulunduğu 35 ilde 25 Aralık pazar günü yapılan seçimde Bolu’yu sevindirecek sonuç çıktı.

Karadeniz Bölgesinden TGA yönetim kuruluna seçilebilmek için aday olan Gazelle Resort Otel Yönetim Kurulu Başkanı Halit Ergül 234 oy alarak TGA Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilerek Türk turizminin duayen isimi olduğunu bir kez daha ispat etti. 

BÜYÜK BİR BAŞARIYA İMZA ATTI

İlimizin turizm geleceği açısından büyük önem taşıyan TGA Yönetim Kurulu Üyeliği seçimi İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde gerçekleşti. 7 coğrafi bölgede 35 ilde yapılan seçimlerde bölgelerden yönetimin kuruluna girecek üyeler belirlendi. İlimizden yönetim kurulu üyeliğine aday olan Halit Ergül, büyük bir başarıya imza atarak 234 oyla TGA Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi. 

TGA Yönetim Kurulu Üyeleri şu isimlerden oluştu;

Akdeniz Bölgesi; Şükrü Cimrin, Kaan Kavaloğlu, Ahmet Özden

Doğu Anadolu Bölgesi; Emel Elik Bezaroğlu

Ege Bölgesi; Tacettin Özden, Murat Tugay

Güneydoğu Anadolu Bölgesi; Özgür Çözgener

İç Anadolu Bölgesi; Semih Zazaoğlu

Karadeniz Bölgesi; Halit Ergül

Marmara Bölgesi; Çetin Ceylan, İsmat Ömer Öztanık, Muhterem Turantaylak

1 yorum yapılmış

  • murat yılmaz28 Aralık 2022 - 10:42
    Sayın halit beyi tebrik ediyorum. Bundan sonraki sorumluluğu bence daha fazla olacaktır. Çünkü bu yönetim kurulu üyeliği sayesinde Boluya yeni turizm yatırımlarının gelmesi ve alternatif turizm projelerinin geliştirmesi konusunda kendisinden beklenti oldukça yüksek olacaktır. Bu beklentileri de karşılayacağını umuyorum.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.