TRABZONSPOR'LULAR BOLU'DA ŞAMPİYONLUĞU KUTLADI

Spor Toto Süper Lig'de konuk ettiği Fraport TAV Antalyaspor'la 2-2 berabere kalan Trabzonspor'un sezonun tamamlanmasına 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesi Bolu'da, taraftarlar tarafından kutlandı

1 Mayıs 2022

Trabzonspor taraftarları, karşılaşmayı Karacasu Beldesi Düğün Salonu'nda izledi. Karşılaşmanın 2-2 bitmesi ile birlikte şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor'un şampiyonluğu tüm Türkiye'de olduğu gibi ilimiz Bolu'da da coşku ile kutlandı. Karşılaşmanın tamamlanmasının ardından araçlarıyla konvoy oluşturan taraftarlar, Karacasu beldesinden kent merkezine hareket etti. Maçın ardından Anıtpark'ta toplanan taraftarlar, şampiyonluk coşkusu yaşadı.

BOLUSPOR MAÇINA DAVET ETTİLER.

Bolu'da yaşayan ve çoğunluğu üniversite öğrencisi olan ve şampiyonluk kutlamasında da Boluspor'u unutmayan taraftarlar "Bolu sen bizim kardeşimizsin" "Anadolu" diyerek sık sık tezahüratta bulundular. Öte yandan taraftar grubu üyeleri gelecek hafta Bolu'da oyananacak olan Boluspor - Samsunspor karşılaşmasında Boluspor'u desteklemek için sözleştiler. Daha sonra taraftarlar olaysız bir şekilde şampiyonluk kutlamalarını sonlandırdılar. 

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.