Trabzonspor'dan Bolulu işadamına teşekkür

Trabzonspor'dan Bolulu işadamına teşekkür
22 Mayıs 2022

Trabzonspor’un Efsanevi Şampiyonluğuyla İlgili Palazoğlu’na Teşekkür Videosu yayınlandı.

2006 yılında, sporla eğlencenin henüz bir araya gelmeye başladığı dönemlerden itibaren Ülker Grubu’yla bu yolculuğa başlayan AdStation, son 10 yılda yeşil sahalarda gerçekleşmiş en büyük etkinliklere ve kutlamalara imza atarak spor&eğlence sektörünün çıtasını yükseltmeye devam ediyor.

2006 yılında, iş insanı Muhittin Palazoğlu tarafından yirmili yaşlarının başında kurulan AdStation, geçen 16 senelik periyotta organizasyon becerisini yeşil sahalardan parkelere, kortlardan parkurlara kadar genişletirken etkinlik portföyünü de sahne sanatlarından konserlere, teknolojik showlardan Açıkhava etkinliklerine kadar genişletmeyi başardı.

2021-2022 futbol sezonu şampiyonu Trabzonspor’un şampiyonluk kutlamalarında ise bu tecrübe adeta zirveye çıktı ve başarı her anlamda taçlanmış oldu. Tüm dünyada ses getiren kutlamalarla taraflı tarafsız herkesin büyük takdirini kazanan AdStation’ın bu başarısı asla tesadüf değil. Deneyimli kadrosu, güçlü yönetimi ve kulüplerin koşulsuz güveni sayesinde son 8 şampiyonluk kutlamasının 5’ini fikir aşamasından kurgusuna, uygulamasından PR çalışmalarına kadar tek başına AdStation gerçekleştirdi.

Trabzonspor bugün Muhittin Palazoğlu’nun kurucusu olduğu AdStation firmasına sosyal medya hesapları üzerinden hazırlanan bir video ile teşekkür mesajı yayınladı.

3 yorum yapılmış

  • BOLULU23 Mayıs 2022 - 09:28
    BOŞ ARAZİ VAR KOŞ KOŞ DESEN GELİR AMA FAYDALI BİRŞEY OLDUGU TELEFON ACMAZ BÖYLE BİRİSİ KENDİLERİ..YİNEDE TEŞKKÜR EDERİZ.
  • ERDAL23 Mayıs 2022 - 17:09
    BOLULU KARDEŞ DOĞRU TESPİT ETMİŞ
  • Murat23 Mayıs 2022 - 20:27
    Arkanda senin de dağ gibi bir desteğin olsa; dende yaparsın adam..! Belki bundan daha iyisini yaparsın.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.