Teselliyi bırak desteğe bak

Teselliyi bırak desteğe bak
30 Mayıs 2017

Boluspor, Play-Off ikinci maçında kendi sahasında Göztepe’ye 2–0 mağlup olarak Süper Lig umutlarını gelecek seneye bıraktı. Karşılaşma öncesi adeta protokol tribününe akın yaşanırken Başkan Necip Çarıkçı'ya oturacak yer kalmadı.

Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu Belediye Başkanı Aladdin Yılmaz, HSYK Başkan Vekili Mehmet Yılmaz ve Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yurtseven maçın ardından soyunma odasına inerek Bolusporlu oyuncuları teselli etti. Vali Baruş ve Başkan Yılmaz özellikle maçın ardından göz yaşlarına hakim olamayan takım kaptanı Andre Santos’un yanına giderek yıldız oyuncuyu teselli ettiler. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz yaptığı kısa açıklamada; “Futbolda kazanmak da var kaybetmekte. Bizlere bu heyecanı yaşatan Boluspor'u kutluyorum. Maç sonu futbolcularımıza ve teknik heyetimizi moral vermek üzere il protokolü olarak hepimiz soyunma odasındaydık. Bugün olmadı ancak inanıyorum ki Bolusporumuz gelecek yıl Süper lig hedefine ulaşacak. Futbolda kazanmakta var kaybetmekte. Maç sonu soyunma odasındaydık bizlere bu heyecanı yaşatan Boluspor’u kutluyorum.” dedi. OTOBÜS GELECEK Tİ NE OLDU ? 7 yıl aradan sonra camiaya yeniden bir play off heyecanı yaşatan Necip Çarıkçı yönetimi diğer takımlara göre ilin etkili ve yetkili kişilerinden daha az destek gördüğü aşikar. Sezon içinde borçları nedeniyle puan silinme tehlikesiyle karşı karşıya kalan fakat bir gecede borçları ödenen Eskişehirspor gibi bir örnek önümüzde dururken Boluspor'a binlerce insanın önünde verilen otobüs sözü bile henüz yerine getirilmedi. GÖLCÜK BOLUSPOR'A VERİLMELİ... Bolu Belediyespor tarafından işletilen Gölcük'ün Boluspor'a verilmesi taraftarların en büyük beklentisi. Boluspor'un Süper Lig'e çıktığında şehre sağlayacağı katkı göz önünde bulundurulduğunda kulübün gelirlerinin arttırılması için Vali'den Belediyeye Başkanına, Milletvekilinden Bakan yardımcılarına kadar herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor. Velhasıl son maçta soyunma odasına inip teselli vermekle bu işler olmuyor.  

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.