Taraftardan çok sert açıklamalar

Taraftardan çok sert açıklamalar
28 Mart 2016

Bolu Gazetesi'nin bugün gündeme getirdiği Boluspor'a verilen benzinlik arazisi, kirası gibi konularda Boluspor sevdalısı taraftarlar sessiz kalmadı. Ayrıca daha düne kadar taraftara 'soytarı' benzetmesi yapıp bugün destek isteyen yönetime taraftar tokat gibi  cevap verdi.

Boluspor taraftar dernekleri ve grupları akşam saatlerinden yaptıkları açıklama ile Boluspor Kulübü başkanına sert bir tepki verdi. Açıklamada kongrede başta kulübün borcu olmak üzere benzinlik arazisi, kirası gibi bir çok konuda da sorularının olacaklarını ifade ettiler.

Boluspor taraftar dernekleri Yarenler , Cadde 14 ve Boltarder tarafından yapılan ortak açıklamada “Biz armamıza destek veririz, kişilere değil” derken başkana itafen verilen demeçte  “Abak ve yönetimine kongrede borcun ne kadar olduğu, benzinlik arazisi, kirası gibi mali konularda tarafımızdan sorulacaktır.” şeklindeki açıklamaları şu şekildedir. Hani şampiyonduk? Bizim için Boluspor Kulübü başkanlığı sıfatlarını taşımayan kişi sürekli demeçler vererek hayal satmayı sürdürmektedir. Şu puanı alırsak böyle, bu puanı alırsak şöyle olur hesabını lig bitmek üzereyken yapmak vizyonsuzluktur. Hani şampiyonduk? Daha lig bitmeden elinde futbolcuyu satmak için açıklama yapmak zaten inançsızlığın göstergesidir. Soytarı dediği taraftardan destek bekleyenlere söyleyelim; biz armamıza destek veririz, kişilere değil. Her demecinde paradan, puldan bahseden Savaş Abak ve yönetimine kongrede borcun ne kadar olduğu, benzinlik arazisi, kirası gibi mali konularda tarafımızdan sorulacaktır. Saygılarımızla YARENLER & CADDE 14 & BOLTARDER

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.