Taraftar guruplarından 'o sene bu sene' mesajı

Taraftar guruplarından 'o sene bu sene' mesajı
26 Haziran 2016

Boluspor Taraftar Gruplarından yazılı açıklama geldi. Boluspor’da yaşanan birlik beraberlik havası bu sezon herşeyin farklı olacağını gösteriyor.

Taraftarlarda bugün bir açıklama yaparak şunları söylediler; Geçirdiğimiz başarısız sezonlardan sonra görmekteyiz ki Boluspor'umuz da olumlu gelişmeler olmakta. Biz taraftar olarak her yönetimin sonuna kadar arkasındayız, tek şartımız Boluspor'umuzun zarara uğramamasıdır. Hem şehrin ileri gelenleri, sayın valimiz, sayın siyasetçilerimiz, mülki amirlerimiz, iş adamlarımız ve biz taraftarlar taşın altına elimizi değil gövdemizi koymalıyız. Unutmayalım ki yolu olmayan toprak sahalardan, haritada yeri bulunmayacak ücra köşelerden buralara geldik. Artık birlik beraberlik zamanıdır, küskünlükleri bitirme zamanıdır. Bir simidi bölüşüp, biber gazlarını birlikte yediğimiz 7'den 70'e herkesi maratonun ortasını bekliyoruz. Biz taşın altına gövdemizi koyuyoruz ve tüm Bolusporluları maratonun ortasına Bolusporumuzu koşulsuz şartsız desteklemek için bekliyoruz. O sene bu sene olsun.

YARENLER - CADDE 14 - BOLTARDER

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.