Suriye'den gelin aldık

Suriye'den gelin aldık
6 Şubat 2016

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, bugün çok önemli bir nikah kıydı. Suriyeli gelin, sevdiği adam için ülkesinden geldi ve ömür boyu sürecek evliliğe 'evet' dedi.

HABER: MURAT ÇELİK  Bolu Belediyesi Nikah Salonu'nda bugün çok önemli bir imza töreni vardı. Bolulu Orhan Zan ile Suriyeli Mariam Alchıkh Taha birbirlerine aşık oldu. Bir süre sonra evlenmeye karar veren gençler, Bolu Belediyesi Evlendirme Dairesi'ne gelerek evlenmek istediklerini bildirdi. Evrakların hazırlanmasından sonra Suriye'de yaşayan ve üniversitede Arap Dili Edebiyatı okuyan Mariam Alchıkh Taha, sevgilisi Orhan Zan ile evlenmek için beyaz gelinliğini giydi. Nikahı Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz kıydı. Suriyeli gelin ile Bolulu damat ömür boyu sürecek mutluluğa 'evet' diyerek evlendi. Damat başkanın yeğeni çıktı Nikah sonrası Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın mutluluğunun sırrı da ortaya çıktı. Damat Orhan Zan'ın, başkan Alaaddin Yılmaz'ın uzaktan akrabası ve yeğeni olduğu öğrenildi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.