Suat Güner'den anlamlı ziyaret

Suat Güner'den anlamlı ziyaret
19 Mayıs 2021

AK Parti İl Başkanı Suat Güner ile il başkan yardımcıları Emin Candan ve Ayşe Bozacı, Bolu'da eğitim-öğretim gören Filistinli öğrencilerle buluştu. Suat Güner, Türk Milletinin Filistin davasına her zaman sahip çıkacağını belirtirken Filistinli öğrenciler Türkiye'yi çok sevdiklerini dile getirdiler.

Yıllardır Kudüs'te devam eden İsrail zulmüne tüm dünya gözlerini kapamışken AK Parti İl Başkanı Suat Güner ile il başkan yardımcıları Emin Candan ve Ayşe Bozacı Bolu'da eğitim gören Filistinli öğrencileri kaldıkları evde ziyaret ederek moral verdiler.

Filistin davasına her zaman sahip çıkacaklarını dile getiren başkan Suat Güner Filistinli öğrencilerle sohbet ederek kendilerine moral verdi. Filistinli öğrenciler Türkiye'yi çok sevdiklerini Bolununda kendilerinin memleketi olduğunu dile getirerek tüm dünyayı İsrail zulmüne karşı çıkmaya davet ettiler.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.