Suat Güner "Tanju Özcan ve yanında ki isimler Kılıçdaroğlu'nun kaybetmesini bekliyor" dedi

Suat Güner "Tanju Özcan ve yanında ki isimler Kılıçdaroğlu'nun kaybetmesini bekliyor" dedi
28 Nisan 2023

AK Parti İl Başkanı Suat Güner,  geçtiğimiz günlerde basın toplantısında CHP'ye oy vermeyeceklerin oylarını MHP'nin 1. sıra adayı İsmail Akgül'e vermesini isteyen Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın bu sözlerini değerlendirdi.

İl Başkanı Suat Güner,  "Tanju beyin laf kalabalığı yapmasına gerek yok. O da çok iyi biliyor ki hem Cumhurbaşkanlığı hem de milletvekilliği seçimlerinde kazanan yine Cumhur İttifakı olacak" dedi.

Güner Bolu Gazetesi editörü Caner Güngör'e yaptığı açıklamada Belediye Başkanı Tanju Özcan ve yanında bulunan bazı isimlerin Kılıçdaroğlu'nun seçimi kaybetmesini istediklerini iddia etti.  Güner "Bunu bilmeyen yok. Şuan hepsi pusuya yatmış şekilde Kılıçdaroğlu'nun seçimi kaybetmesini bekliyor" şeklinde konuştu.

KILIÇDAROĞLU'NUN ADAY OLMASINI İSTEMİYORDU

"Cumhurbaşkanı adayı olmasını istemediği Kılıçdaroğlu aday olarak karşısına çıktı" diyen Suat Güner,  "Kendisi de CHP'den kovulmuştu, tepki gösterdiği isimlerde CHP'den milletvekili adayı yapılınca baktı ki ittifaka çıkıp giren iyi partinin oyları günden güne eriyor, Tanju Özcan bu gelişmelerin peşinden çıkıp Cumhur İttifakı ortağımızın adayına oy istemeye kadar götürdü işi" dedi.

CHP'NİN VE İYİ PARTİ'NİN ADAYLARINDAN UMUDUNU KESMİŞ

Başkan Özcan'ın CHP ve İYİ Parti'nin adaylarından umudunu kestiğini söyleyen Güner, "Söz konusu bu tavır Tanju Özcan'ın  hem Kemal Kılıçdaroğlu'ndan, hem CHP adaylarından hem de kendisini belediye başkanlığı  seçimlerinde sonuna kadar destekleyen İyi Parti'nin milletvekili adaylarından umudunu kestiğinin ispatıdır.

Tanju beyin laf kalabalığı yapmasına gerek yok. O da çok iyi biliyor ki hem Cumhurbaşkanlığı hem de milletvekilliği seçimlerinde kazanan yine Cumhur İttifakı olacak" şeklinde konuştu.

ASIL AMAÇLARI KILIÇDAROĞLU'NDAN KURTULMAK

İl Başkanı Suat Güner,Tanju Özcan ve yanında bulunan bazı isimlerin Kılıçdaroğlu'nun seçimi kaybetmesini istediklerini iddia ederek, "Kemal Kılıçdaroğlu'na muhalif Tanju Özcan ve yanında ki bazı isimlerin asıl amacı seçimleri kazanmak deil, Kılıçdaroğlu'ndan kurtulmaktır. Bunun da yolu Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimi kaybetmesinden geçiyor. Bunu bilmeyen yok. Şuan hepsi pusuya yatmış şekilde Kılıçdaroğlu'nun seçimi kaybetmesini bekliyor" dedi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.