Suat Güner başkan Tanju Özcan'a "Bolu'nun yüz karası" dedi

Suat Güner başkan Tanju Özcan'a "Bolu'nun yüz karası" dedi
11 Ağustos 2023

AK Parti İl Başkanı ve belediye başkan aday adayı Suat Güner, belediye Başkanı Tanju Özcan'ı öyle böyle bombalamadı. Güner, başkan Özcan'a "Bolu'nun yüz karası" diye seslendi.

Kendisine AK Parti'den teklif geldiğini fakat bunu kabul etmediğini iddia eden belediye başkanı Tanju Özcan'a AK Parti İl Başkanı Suat Güner, "CHP'den kovulan Bolu'nun yüz karası Tanju Özcan açıkta kalmış olacak kapı kapı dolaşarak aralık arayışına devam ediyor" dedi.

Güner açıklamalarının devamında, "AK Parti'den teklif geldi ama "Sayın Erdoğan ile ilkelerimiz uyuşmuyor" demiş. Açıkta kalmak kabusda yapar rüyada gördürür elbette.

Külliyen yalan...

Bir defa senin ne gibi bir ilken var ki herhangi bir ilke ile uyuşsun. Aynaya bakmaz mısın bilmem ama yüzüne bakılmayacak kadar kirli bir yüzün var...

Yaptığın her zavallı şirinlikle sadece yüzünü kalınlaştırıyorsun ama biz de Bolu halkı da senin gerçek yüzünü gün ışığı gibi görebiliyoruz...

İliklerine kadar yolsuzluğa batmış...

İliklerine kadar yolsuzluğa batmış kimseye faydası olmayan Bolu'yu kasabaya çeviren sen; hayal aleminde bile AK Parti kapısını görememen lazım.

Yalanına kendi inanmak neyse senin de durumun budur.

Bin bir yalakalıkla taklayla yakasına tünediğin Genel Başkanın tarafından bile yaka silkilmiş bir kişisin...

AK Parti'yi kirli lisânına bile almana etmene izin vermem... Haydi başka kapıya!" şeklinde konuştu.

2 yorum yapılmış

  • Vatandaş11 Ağustos 2023 - 23:24
    Siz nasıl bir iktidarsınızki bu adamı gorevden almıyorsunuz hem suçluyorsunuz hemde birsey yapmiyorsunuz
  • Bolulu12 Ağustos 2023 - 10:36
    Eski siyasetçileri ve siyaset dilini arıyoruz. Siyasetçiler toplum önünde örnek davranışları olması gereken kişilerdir. Her iki tarafa da yakışmayan, hoş olmayan sözler. Çocuklarımıza ve gençlerimize yazık oluyor.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.