Suat Güner başkan Özcan'a böyle cevap verdi

Suat Güner başkan Özcan'a böyle cevap verdi
26 Nisan 2023

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın kanal yoluna yapılan heykelleri eleştiren AK Parti İl Başkanı Suat Güner’e, “Suat'ın o işlere aklı yetmez. Bu belli bir IQ gerekiyor. Bunun altında kalıyor” sözlerine Güner’den çok sert yanıt geldi.

Güner, “Utanmadan konuşuyor. Heykellerden çocukların mutlu olduğunu söylüyor, biz ona çocuklarımızın mutlu olduğu Masal Parkı'nı, Orman Parkı'nı teslim ettik, hepsini perişan ettiler. Oyuncaklar paramparça. Atatürk Orman Parkı'nın yürüme yolları ve çevresinde yürünecek yol yok. İnsanda biraz utanma olur” dedi.

AK Parti İl Başkan Suat Güner, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, kanal yoluna yapılan heykellerle ilgili olarak, “Bolu Belediye Başkanı’nın ne yaptığını ne ettiğini ne söylediğini bilmiyoruz” sözlerine Özcan, “Suat'ın o işlere aklı yetmez. Bu belli bir IQ gerekiyor. Bunun altında kalıyor” sözleriyle cevap vermişti.

MASAL PARKINI REZİL ETTİLER

Suat Güner’den Tanju Özcan’a çok sert cevap geldi. Güner, “Utanmadan konuşuyor. Heykellerden çocukların mutlu olduğunu söylüyor. Biz ona Masal Park gibi evlatlarımızın mutlu olduğu bir park bıraktık. Park şu anda kullanılmaz halde. Oyuncaklar paramparça olmuş. Zaten bir icraatı yok olanı da bozup attılar. İnsanda biraz yüz olur. Vatandaşlarımız Masal Parkı’na gidip baksınlar. Rezilliğe şahit olsunlar” dedi.

“İNSANDA BİRAZ UTANMA OLUR”

“Bolu Belediye Başkanı, ‘Suat Güner’in aklı bu işlere yetmez’ demiş. Bolu’yu perişan etti, yaptığı her şey perişan halde. Kavşak yapıyor kavşağı bozuyor. Yöresel ürünler pazarı yapılmadan yıkılıyor. Atatürk Orman Parkı’na gidin bakın bu kadar rezil bir durum mevcut. Biz ona neler bıraktık hepsini perişan etti. İnsanda biraz utanma olur.”

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.