Sözünü yerine getirmeyen başkanı çizecek

Sözünü yerine getirmeyen başkanı çizecek
2 Temmuz 2018
24 Haziran'daki seçimlerde sandıktan zaferle ayrılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mart ayında yapılacak yerel seçimlerle ilgili çalışmalarına da başladı. Öte yandan siyasi kulislerde seçimlerin Kasım ayına alınabileceği de konuşuluyor. Yerel seçimlere çok önem veren Erdoğan, aday belirleme sürecinde vaatlerin gerçekleşme oranını dikkate alacak. SÖZÜNÜ TUTMAYANA ÇİZİK Seçim öncesi proje sözü verip göreve geldikten sonra projeleri rafa kaldıran isimlerin tespit edilmesi durumunda, bu isimler yeniden aday gösterilmeyecek. PROJELER KONUŞACAK Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim sürecinde, gerçekleştirilen ve hazırlığı süren mega projelere vurgu yapacağı ifade ediliyor.

YEREL SEÇİMLER ERKENE ALINABİLİR

Ankara kulislerinin en çok konuşulan konusu bu günlerde yerel seçimlerin erkene alınması. En sık dile getirilen iddia ise yerel seçimlerin Kasım ayında yapılabileceği oldu.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.