Sosyal konut kapışması

Sosyal konut kapışması
19 Eylül 2022

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi için “Hayal tüccarı bunlar” ifadelerini kullanması üzerine Bolu AK Parti İl Başkanı Suat Güner sert tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olarak duyurduğu projeye Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan “Hayal tüccarı bunlar” diyerek dün sosyal medya hesabı üzerinden tepki göstermişti. Bolu AK Parti İl Başkanı Suat Güner, sosyal medya hesabından Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın 2020 yılında Bolu’da yaşayan dar ailelere “konut müjdesi” projesini hatırlatarak “Kim hayal tüccarı” dedi.

TOKİ EVLERİMİZİN ÇÖPLERİNİ GÜZELCE BİR ALIVER!

Başkan Suat Güner, Tanju Özcan’ın “404 adet konut yapacağım” sözünü hatırlatarak, “Araziler, paralar nerde önce onu bir açıkla sonra da yaptığımız TOKİ evlerimizin çöplerini güzelce bir alıver!” ifadelerini kullandı.

KİM HAYAL TÜCCARI

Öte yandan Başkan Güner, “Türkiye’de 1 Milyon dan fazla konutu ihtiyaca göre planlayıp yapan bir hükumet Merkez Salıbeyler mahallemizde yer teslimi yapılan 255 değil 375 adet konutu yapar ve hak sahiplerine teslim eder sayın Tanju Özcan. Kim hayal tüccarı” dedi.

4 yorum yapılmış

  • Yagmur 19 Eylül 2022 - 16:09
    Laf degil az icraat lazım hani konut hani vatandasa verilen söz Bi kazma vuran yok daha sadece laf yastık altında çıkarın dedi olmadı birazda böyle çıksın vatandaştan ilk önce kendi yandaşlarına çıkıyor hep niyeyse herkese laf lazım konuşuyorsunuz sadece
  • Bolulu19 Eylül 2022 - 17:07
    Herkesin harcı değil.Show yapmaya benzemiyor bu işler.Tancu cum.
  • Ertuğrul Şahinoğlu20 Eylül 2022 - 08:13
    Dinime söven müslüman olsa bari derler ya tamda öyle oldu. Siz iki yılda bitmesi gereken yüzme havuzunu tam 8 yıldır bitiremeyin, sonra da başkasına laf atın pes vallahi pişkinliğinde böylesini sizde gördük.
  • Salim21 Eylül 2022 - 16:45
    404 konut ne oldu Tanju Başkan sen onu söyle

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.