Şehidimizin ailesine ev yapılacak

Şehidimizin ailesine ev yapılacak
5 Nisan 2016

Geçtiğimiz ay Mardin’in Nusaybin ilçesinde teröristler tarafından güvenlik güçlerine yönelik olarak düzenlenen saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yıldırım Oflaz’ın Kıbrıscık'ın Alemdar Köyü'nde yaşayan ailesini AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay ve Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ziyaret ettiler.

Oldukça duygusal anların yaşandığı ziyarette Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve İl Başkanı Nurettin Doğanay gözyaşlarını tutamadılar.

Öte yandan ailenin Alemdar köyünde bulunan oldukça eski evin yerine yenisinin yapılması için İl başkanı Nurettin Doğanay ve Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz düğrmeye bastı. İl Başkanı Nurettin Doğanay Bolu Belediye Başkanı ve AK Parti teşkilatları olarak şehidimizin ailesine bir ev yapılacağının sözünü verdi.

Doğanay, "Şehitlerimizin aileleri için ne yapsak az gelir. Onlar bu vatan için gözlerini kırpmadan ölüme gittiler. En kısa zamanda şehidimizin ailesine yeni bir ev yapacağız" dedi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.