Savaş Abak'tan bomba açıklamalar

Savaş Abak'tan bomba açıklamalar
17 Aralık 2015

Boluspor Başkanı Savaş Abak, Denizlispor maçı öncesinde yönetimi istifaya davet eden taraftarlara sert sözler sarfetti. Şampiyon Gazetesi’ne konuşan Savaş Abak, “Bu işler sanal alemde yalandan yazmakla olmuyor. Yerimiz yurdumuz belli. Kapımız herkese açık. Ama adam olana. Soytarılara, şaklaban olanlara değil” dedi. Abak ayrıca tartışmaların odağında ki isim İsmail Okur'a da sahip çıktı.

Haber: Oğuz AKYÜZ Boluspor Başkanı Savaş Abak, “Herkesin demokratik hakkı, 'istifa' diye bağırabilir. Ama gerçekten Boluspor’u sevseler maçın başında bu şekilde bağırmazlar. Sahadaki oyuncuların çoğu genç. İster istemez etkileniyorlar. Bu işler sanal alemde yalandan yazmakla olmuyor. Yerimiz yurdumuz belli. Kapımız herkese açık. Ama adam olana. Soytarılara, şaklaban olanlara değil. Ben bu arkadaşların gerçekten Boluspor’u sevdiğini düşünmüyorum. Eğer gerçekten düşünselerdi, 90 dakika sonunda bağırırlardı. Tribünden 'istifa' diye bağıracaklarına 3-5 kişi toplanıp sokakta beni dövseler bu kadar zoruma gitmezdi. Gecemi gündüzümü bu işe veriyorum. Yeri geliyor ailemden uzak kalıyorum. Yeri geliyor özel işlerim aksıyor. Benim Boluspor ile ilgili kimseye veremeyeceğim bir hesabım yok” diye konuştu. İSMAİL OKUR'A SAHİP ÇIKTI

Son zamanların en çok tartışılan ismi İsmail Okur ile ilgili soruya, “Kulüple ilgili attığı her adımdan benim haberim vardır. Bana sormadan hiçbir transfer ya da başka bir şey yapamaz” dedi.

Uzun zamandır sessizliğini koruyan Boluspor Başkanı Savaş Abak içini Bolu Şampiyon Gazetesi’ne döktü. Abak, Profesyonel Futbol Şube Sorumlu Yardımcısı ve yapılan transferlerde ön planda yer alan yönetici İsmail Okur’a yöneltilen eleştiriler ilgili bir soruya, “İsmail 3-5 kuruşluk adam değil. Boluspor’daki görevi iş bitirmek. Bir transfer düşünürüz. Fiyatını, misal veriyorum 200 Bin Euro çekerler. Bende İsmail Okur’a '100 Bin Euro’ya getir bu adamı diye söylerim. İsmail ne yapar eder bu adamı bize söylenen rakamın çok aşağısına getirir. Kulübe faydası çoktur. Oyuncu gönderme işi en pis iştir. Bu işi de İsmail Okur’a yaptırırım. Oda ne yapar eder bu işi halleder. Bu sezon bir çok transferde kulübü kâra sokmuştur. Kulüple ilgili attığı her adımdan benim haberim vardır. Bana sormadan hiçbir transfer ya da başka bir şey yapamaz” diye konuştu. TRANSFERLER NASIL YAPILIYOR? “Oyuncu takip sistemi var. Bu sisteme 7 bin 500 Euro veriyoruz. Bu sistemden hocanın, yöneticilerin herkesin haberi var. Hoca sisteme bir oyuncu yazdırır, yönetici isim yazdırır ve oyuncuyu takip etmeye başlarız. Birkaç adam gönderip o isimi izlemeye başlarız. Menajerler illaki gelir ya da telefonla bize isim söyler. Bu bütün kulüplerde olan şeyler. Oyuncuyu araştırırız. Son bir sezonuna bakarız, geçmişine bakarız. Menajer dedi diye oyuncu transfer etmeyiz. Transferleri İsmail Okur falan yapmaz. Oyuncu izlenir, karar verilir. İsmail de bu oyuncuyu en uygun fiyata kulübe getirir.”

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.