SADETTİN AKSOY VE EŞİ ÖZLEM AKSOY'DAN SÜRPRİZ "İYİ Kİ DOĞDUN İREM"

Geçtiğimiz ay kalp krizi geçirerek vefat eden Polis Memuru Süleyman Ersin AKTOLGA’nın kızı İrem’i doğum gününde öğrenim gördüğü okulda süpriz hazırlayarak kutladılar.

SADETTİN AKSOY VE EŞİ ÖZLEM AKSOY'DAN SÜRPRİZ "İYİ Kİ DOĞDUN İREM"
23 Şubat 2022

Haber Utku Cihan
Bolu'da geçtiğimiz ay kalp krizi geçirerek vefat eden Polis Memuru Süleyman Ersin Aktolga'nın kızının doğum gününde Bolu Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy ve Eşi Polis Eşleri Derneği Bolu Şube Başkanı Özlem Aksoy bir sürpriz hazırlayarak okula gittiler. İrem Aktolga'nın Annesinin ve okul idaresinin de katıldığı sürpriz doğum günü kutlaması için oldukça şaşıran ve mutlu olan İrem, mutluluğunu Sadettin Amca dediği ve Özlem teyze dediği Bolu Emniyet Müdürü ve eşine sarılarak duygu dolu anlar yaşadı. İrem'in annesinin de oldukça duygulandığı gözlenirken okul yönetimi de kutlamada İrem'e sağlıklı uzun ömürler diledi. Bizler de Ersin Aktolga'nın kızı İrem evladımıza sağlıklı, mutlu ve uzun bir ömür diliyoruz.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.