Rasim başkan facianın yaşandığı o köye gitti

Rasim başkan facianın yaşandığı o köye gitti
14 Temmuz 2020

Mudurnu'da 2 çocuğun ölümüyle sonuçlanan ev yangının yaşandığı Alpağut köyüne giden Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir ile Belediye Meclis Üyeleri Ergün Temel ve Tahsin Mert Karagöz acılı aileyi ziyaret ederek başsağlığı diledi.

Gece 04.00 sıralarında meydana gelen yangında evde mahsur kalan 8 yaşındaki Sefa ve 10 yaşındaki Merve Bekil alevlerin arasından kurtulamamış, 2 kardeş birbirlerine sarılarak can vermişlerdi.

Bu acı olayın yaşandığı köye beraberinde Belediye Meclis Üyeleri Ergün Temel ve Tahsin Mert Karagöz ile giden Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir acılı aileyi ziyaret ederek, Bolu Belediyesi olarak maddi manevi ne ihtiyaçları varsa giderileceğini söyledi.

Başkan Yardımcısı Özdemir, "Acının tarifi yok… Kelimeler kifayetsiz… Sefa ve Merve’ye kardeşimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dileriz. Bir baba olarak tek temennim, Allah hiç kimseyi evlat acısıyla sınamasın" dedi.

Ziyaret sırasında gözyaşları adeta sel oldu.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.