Pazarcı esnafı indirim bekliyor

Pazarcı esnafı indirim bekliyor
5 Nisan 2022

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kentteki semt pazarlarında tarımsal ve hayvansal ürünlerini satan köylü vatandaşların ödedikleri 1 lira olan işgaliye parasının iptal edildiğini ve bundan sonra işgaliye ücretini alınmayacağını açıklamasının ardından pazarcı esnafıda ödedikleri işgaliye ücretlerinde indirim istediler.

Tarımsal ve hayvansal üretimi desteklemek amacıyla semt pazarlarında tarımsal ve hayvansal ürünlerini satan köylü vatandaşların ödedikleri işgaliye parasını tamamen kaldıran Başkan Özcan'a pazar esnafından indirim talebi geldi.

Özellikle son dönemde yaşanan ekonomik sıkıntıların adeta pazarcı esnafının belini kırdığını söyleyen Bolu Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Altındal, "Her zaman pazarcı esnafının yanında olan başkanımız Tanju Özcan'a köylü vatandaşlarımıza yaptığı bu jestten dolayı kutluyoruz. Pazarcı esnafı karda kışta Bolu halkına ekonomik olarak hizmet vermek için elinden gelen tüm imkanları kullanıyor. Fakat son yaşanan ekonomik sıkıntılar her sektörde olduğu gibi biz pazarcı esnafınıda derinden etkiledi. Girdi maliyetlerimizden işgaliye ücretleri düşerse bizde Bolu halkına bunu yansıtırız. Bizde indirim bekliyoruz. Bu zor zamanlarda başkanımızın bize destek olacağına inancımız tamdır" dedi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.