Parkları birileri fena halde kirletiyor

Parkları birileri fena halde kirletiyor
5 Kasım 2018
Bahçelievler mahallesinde bulunan Leyla sokak ile Duygu sokağın birleştiği noktada ,Beşiktaşlılar Derneği'nin karşısında bulunan Damgalıoğlu Parkının son halini görenlerin ağzı açık kaldı. Mahalle sakinleri adeta şehir çöplüğüne dönen çocuk parkını Suriyelilerin bu hale getirdiğini iddia ettiler. Mahalle halkı, yabancı uyruklu şahısların parkı devamlı aynı şekilde çöplük içinde bırakarak ayrıldıklarını belirterek sert tepki gösterdiler. Parkı belediye yetkililerinin temizlemeye yetişemediğini ifade eden mahalle halkı, Bolu'nun bir çok yerinde aynı görüntülerin yaşandığını da söyleyerek yetkililerin bu şahısları tespit ederek cezalandırmasını talep etti.

1 yorum yapılmış

  • Selma Hancıoğlu5 Kasım 2018 - 17:48
    Beni sosyal medyadan takip edenler bilir ..Sıksık paylaştığım görüntülerden bir kare..Belediyenin temizleme sorunundan çıktı..Çünkü hergün o parkta ortalama 7 saat kalıyorum..Yine tekrar vurgulamak istiyorum..1.Acilen maddi ceza kesilmesine başlanması..2.Gündüz Zabıta , gece Polis devriyelerinin yalnız Leylak sokak değil Aycan ve Duygu sokak tarafından geçmesi..3.STK larla Ünv ve Kent Konseyı ile Valiliğimizin önderliğinde Yabancı ve Türk ailelerin ana, baba, çocuk hepsi eğitime alınması.. BU OLAY BİR KÜLTÜR TERÖRÜDÜR...

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.