Özkalem'den Ramazan kolisi kampanyasına destek çağrısı

Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Cihan Özkalem Bolululara çağrıda bulunarak ramazan ayı için düzenledikleri koli kampanyasına destek beklediklerini söyledi.

Özkalem'den Ramazan kolisi kampanyasına destek çağrısı
6 Mart 2024

Cihan Başkan yaptığı açıklamada "Ülkü ocakları Bolu İl Başkanlığı olarak her yıl ramazan ayında olduğu gibi bu yılda ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için koli kampanyamız ve öğrenci kardeşlerimiz içinde ülkü ocakları bünyemizde iftar ve sahur programları düzenliyoruz.

Uzun yıllardır Ramazan ayında bu kampanyalarımız devam ediyor. Artık bizler için geleneksel hale geldi. Hayır sever vatandaşlarımızı kampanyamıza destek için sizlerin aracılığıyla çağrıda bulunuyoruz.

Uzun yıllar bu tarz projeleri yürüttüğümüz için Bolu halkı bizlere güveniyor ve ellerinden gelenden fazla destek veriyor. Bizlere ne kadar çok destek gelirse bizde o kadar çok ihtiyaç sahibi vatandaşımıza ulaşıyoruz.

Ülkü Ocakları olarak kapı kapı gezerek Ramazan ayında da her bir ihtiyaç sahibinin yüzünü güldüreceğiz." dedi.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.