Özdemir'den çok ağır tabela tepkisi

23 Mart 2023

CHP Bolu Milletvekili Aday Adayı Rasim Özdemir, Düzce- Abant bağlantı yolunun tamamlanma aşamasına gelmesine tepki gösterdi.

Düzceli siyasilerin yıllardır yapımı için uğraştığı yolun tabelası önüne giden Özdemir,  AK Parti Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü’yü çok ağır dille eleştirerek, “iki tane beceriksiz, basiretsiz, yol sıra gidip çay sıra geri gelen milletvekillerimiz sayesinde bu tabelayı buraya astılar.” dedi.

Özdemir ayrıca, “rotasını kaybetmiş milletvekilleri” dediği Aydın ve Küpçü’ye o yolun konumunu da göndermeyi ihmal etmedi.

5 yorum yapılmış

  • İlhan Armağan24 Mart 2023 - 05:01
    Fehmi KÜPÇÜ özelliklede Arzu AYDIN ı başarısız bulan biri olarak, Rasim ÖZDEMİR 'e katılmıyorum. Düzceden yapılan yolun SINIR konusunda hiçbir zararı olmaz. Normal yolda hafta sonları yoğunluk ve kazalar oluyordu. İşletmelerin işlerinin düşeceği öngörülebilir. O konudada halk hep fahiş fiyatlardan şikayetcilerdi. Ist dan gidenler hep abantta kandırırdık diyen çok kişi duydum. Daha güzel rekabet olur. İşini iyi kaliteli yapan kaliteli ve doğru fiyat polit
  • Vatandas24 Mart 2023 - 11:00
    Rasim Özdemir'e katılıyorum.Düzceliler Yığılca üzerinden Yedigöller'e, Samandere üzerinden Abant'a bağlantı yolları yaptırarak Bolu ekonomisine zarar verdiler.Küpçü Gerede'den başka bir yerle ilgilenmedi.Arzu Aydın Belediyenin yapacağı projeleri engellemekten başka bir iş yapmadı.Başkanı değil Bolu'yu cezalandırdı.Düzce'den Abant'a ve Yedigöllere bağlanan yola tepki göstermedi.Engel olmadı.Belki de haberi yok.14 Mayısta bu vekiller
  • Bolulu 25 Mart 2023 - 00:48
    Düne kadar senin baskaninda Düzce'de fabrikada işçileri destekliyordu.Onami kaldı Düzce'dekiler işi gücü show diğerlerine gelirsekte Bolu'nun insanı birbirini tutmaz hep aşağı çeker.
  • Barış26 Mart 2023 - 00:00
    Belediyede iş başına gelir gelmez Düzce Kaynaşlı ilçe başkanının oğlunu jet hızıyla belediyede işe alan beyefendi.. Boluluları savunmayı mı anlatıyor? ne anlatıyor?
  • Ladin26 Mart 2023 - 23:43
    Yolun medeniyet olduğundan haberi olmayan vekil aday adayı bence e-5 ,otoyolu ,mudurnu yolunuda Düzcelilere kapatın bu korku ike yaşanmaz

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.